duminică, 21 februarie 2010

Spectacle


Dimanche. Les fêtes au troisième jour. Le temps s’est amélioré, mais la neige qui est tombée aujourd’hui n’est pas suffisante. Sur la piste de ski il y a eu des spectacles, mais sans beaucoup de spectateurs et sans l’enthousiasme de l’an dernier. Je n’ai pas les photos de Călin, alors je vais vous envoyer voir un des interprets de violon à gorne de Bihor qui a présenté des mélodies de Bihor très apréciées par les Motzi de chez nous: c’est Cornel de la Chişcău.

Duminică. Serbările în a treia zi. Timpul s-a ameliorat, s-a făcut mai rece, a nins, dar nu suficient. Pe pîrtia de schi lume foarte puţină care să se delecteze cu spectacolele care au avut loc. Nici artiştii nu au avut avîntul din anul trecut. Cum nu am fotografiile de la Călin, am să vă trimit să-l vedeţi pe unul dintre ei, interpret la vioara cu goarnă, foarte apreciat des Moţii de la noi: Cornel de la Chişcău.
( photo: Calin Gligor )  

2 comentarii:

  1. Am înţeles că au fost foarte mulţi turişti la Arieşeni în acest week-end şi dacă tot s-au dus pînă acolo desigur că s-au distrat. Noroc cu serbările, nu-i aşa?

    RăspundețiȘtergere
  2. Într-adevăr, au fost multi turişti, dar amatorii de ski nu au avut noroc prea mult. Serbările i-au amuzat pe cei care au rămas pînă la sfîrşit.

    RăspundețiȘtergere