luni, 19 mai 2014

Surveillez votre poids



10 habitudes/ 10 deprinderi

Habitudes alimentaires à suivre si on veut maigrir sans des régimes alimentaires draconniens ou des programmes de fitness interminables

Deprinderi alimentare de urmat dacă vrei să slăbeşti fără diete draconice sau programe de fitness interminabile
1.

. Utilisez un atomiseur d'huile d'olive. Ainsi vous consommerez par repas en moyenne 29 calories de moins qu'en utilisant du beurre. Si vous cuisinez 10 fois par semaine, cela peut signifier une belle perte de calories. Nombre de calories économisées par semaine: 290.

Utilizaţi un pulverizator de ulei de măsline. Aşa veţi consuma la o masă în medie cu 29 de calorii mai puţin decît utilizînd unt. Dacă gătiţi de 10 ori pe săptămînă, asta ar însemna o pierdere de 290 de calorii.
                     ~.~.~.~.~.~
Un jour, il y a quelque temps, j'ai reçu ces conseils dans mon e-mail et depuis je veux les traduire en roumain. J'ai perdu une partie du texte et, donc, je ne connais pas l'auteur ni la personne qui m'a envoyé ça.

Într-o zi, acum ceva vreme, am primit  aceste sfaturi în e-mail şi de atunci tot vreau să le traduc în română. Am pierdut o parte din text şi, prin urmare, nu cunosc autorul nici persoana care mi-a trimis asta .(photo: internet)

 

7 comentarii:

  1. E bine de ştiut!
    Puţin de colo, puţin de colo, caloriile se reduc în final semnificativ.
    Grea problemă... mai ales în vremurile noastre, când nu prea mai există măsură.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se reduc, nu se reduc, nu ştiu, dar tare aş vrea şi eu un pulverizator, ba chiar două, unul pentru oţet...Deja am ochit ceva...Merci pentru comment,

      Ștergere
    2. Dar oare un pulverizator oarecare nu ar merge? Eu mi-am luat unul care are cca 300 ml, în care diluez esenţe de flori şi mai pulverizez în baie.
      Atâta doar că e din material plastic şi poate uleiul nu se împacă bine cu plasticul? Nu ştiu...
      Dar mi-am adus aminte după ce am citit articolul la tine că am văzut la o emisiune culinară folosindu-se pulverizatorul cu ulei. Deci cred că e chiar eficient.

      Ștergere
    3. De ce nu!? Să nu se prelingă. Eu nu am unul. Am trăit atîta fără, măcar să iau ceva mai acătări...

      Ștergere
  2. Şi mie îmi place să cumpăr cîte ceva de calitate prin bucătărie...Bine că-mi spui, nu mi-ar fitrecut prin minte.A1

    RăspundețiȘtergere
  3. J'en ai, mais je l'utilise rarement. Je vais le mettre en fonction plus souvent. Merci.

    RăspundețiȘtergere