duminică, 12 ianuarie 2014

Statistiques



Le 12 janvier 2014
Dimanche. Ces jours, avec un certain effort de volonté, j’ai fait un calcul pour découvrir les plus vus, les plus lus de mes posts du journal. Le résultat:
    446 visites, Une légende du mărţişor
    398 visites, dr. Eva Deak
    294 visites, Marghita en direct
La moyenne des visites sur une page ne dépasse pas 20. Je m’explique le succès de ces trois sujets par l’intérêt des gens pour le “mărţişor” dans la période fin fevrier mi-mars, l’intérêt des gens pour un médecin cardio, parmi les meilleurs, et l’intérêt des gens de Marghita qui ont perdu l’emission ce jour-là.

Duminică. În aceste zile, cu oarecare efort de voinţă, am făcut un calcul pentru a descoperi cele mai căutate, cele mai citite postări ale jurnalului. Rezultat:
    446 visite, Une légende du mărţişor
    398 visite, dr. Eva Deak
    294 visite, Marghita en direct
   


Media vizitelor nedepăşind 20 vizite pe o pagină, îmi                  
explic succesul acestor subiecte prin interesul oamenilor pentru mărţisor în perioada sfîrşit de februarie jumătatea lui martie, interesul oamenilor pentru un medic cardio dintre cei mai buni şi încercarea unor marghiteni de a vedea emisiunea pierdută în acea zi.

   
 

4 comentarii:

  1. Ce vrei să spui cu asta? De fapt mai zii odată pentru ce scrii jurnalul. Mie, oricum, îmi place să-l citesc, să ştiu ce face zilnic una ca mine. Sper că nu te superi, dar cred că semănăm tare mult. Atîta doar că eu nu scriu un jurnal.A1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am descoperit că cititorii mei, nu sînt mulţi, dar foarte fideli, lucru pentru care le mulţumesc din suflet şi că în afară de ei blogul le-ar putea fi util şi altora, iar dacă, la un moment dat, am transmis o informaţie utilă, chiar şi fără să vreau, asta nu poate decît să mă bucure. Pe viitor voi fi mai atentă cu acest aspect. Te sărut,

      Ștergere
  2. Vraiment, je ne peux pas deviner ce que tu as dans la tête, mais j'ai assez de temps pour me rendre compte...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh bien, j'ai eu quelques agréables surprises. C'est tout. Merci pour cette visite et pour les autres.

      Ștergere