Le 19 septembre 2010
Dimanche. Oh, que de travail! Et dire que c’est dumanche! Vraiment je ne pouvais laisser vieillir les cèpes, j’ai du les conserver. Bien entendu que j’ai fait aussi un ragout de cèpes comme on en fait par ici, ainsi qu’un gâteau aux prunes de Profondeville et airelles d’Arieşeni.
Duminică. Ooo, ce de muncă pe ziua de azi şi este duminică! Într-adevăr, nu puteam lăsa hribii, oamenii de pe aici le spun pituţe sau pitoance, nu-i puteam lăsa să se-mbătrînească, a trebuit să-i conserv. Bineînţeles că pentru noi, am pregătit o tocăniţă, aşa cum se face pe aici. Am mai făcut şi o prăjitură cu prune de Profondeville şi merişoare de Arieşeni.
Spor la treaba.
RépondreSupprimerPare o mîncare delicioasă! Oricum combinaţia: orez, pui, ciuperci este una fericită. Să ai mereu inspiraţie!A1
RépondreSupprimer