Le 11 mars 2010


Mardi, le 9 mars, j’ai envoyé à l’école pour le goûter de la grande récré, le caviar de haricots secs, "zacusca" d’aubergines, de champignons (coulemelles d’eau), salade de tomates et quelque dessert: croissants au rahat lokoum et de boulettes aux noix et griottes.
J’ai fait aussi des grains de maïs cuit, mais ce n’était pas prêt à midi moins dix et j’ai laissé cette surprise pour le lendemain.
Les croissants ici:
http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/dulciuri/cornuri_cu_rahat_de_post-1202/ Les croissants ici
Joi. Ziua mea preferată. Ar trebui ca toate să-mi meargă foarte bine.Astăzi o să postez ceea ce am scris ieri şi alaltăieri, cînd nu am mai avut timp să le fac pe toate... Iată:
Încă de luni, Liviu mi-a spus că ar vrea să le ofere colegilor lui o gustare de ziua sa, dar că toată lumea posteşte. Aşa că am avut ceva de lucru. Nici vorbă să mai am timp pentru a fotografia ceea ce mi-a ieşit şi unele mîncăruri au fost chiar reuşite...Am ceva poze doar din ceea ce ne-a rămas şi acasă.
Deci, marţi, am trimis la şcoală icre de fasole albă, zacuscă de vinete şi zacuscă de ghebe, salată de roşii şi chiar ceva desert: cornuri cu rahat si bombonele cu nucă şi vişine.
Am fiert şi nişte boabe de porumb, dar nu erau chiar gata la pauza mare aşa că le-am lăsat pentru a doua zi...
Vous avez des journées très riches en événements! C'est formidable ça!
RépondreSupprimerYou are such a generous and wonderful person!
RépondreSupprimer