miercuri, 5 septembrie 2012

Mites et broderie

Le 3 septembre 2012

Lundi. Je voulais commencer bien la semaine avec de  nouveaux projets de broderie des sacs pour y mettre de la naphtaline. C’est un produit parfumé un peu fort, mais je ne voudrais risquer des mites dans les armoires et surtout dans le dressing de la mansarde.
En plus j’avais acheté quelque chose d’intéressant de France, cèdre rouge, un produit en bois de juniperus appelé communément cèdre rouge qui exerce une action repulsive auprès des mites. Aucun additif, naturellement parfumé.

Luni. Voiam să încep bine săptămîna cu noi proiecte de broderie, săculeţi pentru naftalină, un produs parfumat un pic cam tare, dar nu aş vrea să mă trezesc cu molii prin dulapuri şi mai ales prin dressig-ul de la mansardă. În plus am cumpărat ceva interesant din Franţa, cedru roşu, un produs din lemn de ienupăr zis şi cedru roşu (cel puţin francezii o spun), care exercită o acţiune repulsivă faţă de molii. Nu conţine nici un aditiv, e parfumat natural.


     

2 comentarii:

  1. De cînd cu lucrările la reţeaua de internet rds totul merge cum nu se poate mai rău...Sînt curioasă cînd şi DACĂ se va remedia. Aseară nu am putut posta jurnalul. Acum abia am intrat să văd ce s-a întîmplat cu ultima mea postare. Poate ar trebui chiar să mă gîndesc la un alt distribuitor...

    RăspundețiȘtergere
  2. Alţii numai astfel de internet utilizează. Este de coşmar!A1

    RăspundețiȘtergere