joi, 6 octombrie 2011

Voile de mariée

Le 6 octobre 2011

Jeudi. Les plantes d’intérieur sont agréables et utiles.
Cette plante, par exemple, qu’on appelle en roumain le voile de la mariée absorbe en 24 heures jusqu’à 95% de monoxide de carbon qui se trouve dans la fumée des cigarettes. Elle n’est pas une plante prétencieuse, au contraire elle est facilement à cultiver et entrétenir.
Il y a quelque temps, ma voisine Aurica en avait une très grande, maintenant elle vient de la couper pour la rajeunir et la préparer pour l’hiver.

Joi. Plantele de interior sînt agreabile şi utile.
Această plantă, de exemplu, pe care o numim voalul miresei în română, absoarbe în 24 ore până la 95% din monoxidul de carbon prezent în fumul de ţigară. Nu este o plantă pretenţioasă, dimpotrivă ea este uşor de cultivat şi întreţinut.
Acum ceva vreme, vecina mea Aurica avea una foarte mare, dar tocmai a tuns-o pentru a o întineri şi pentru a o pregăti pentru iarnă.


   

   

2 comentarii:

  1. Am observat cartile,mai putin floarea,sincer.Sunt deja de 3 zile in Austria iar singurele carti pe care le-am luat sunt dictionare si carti de germana.Multumesc de sfat.Am facut deja o postare pe blog.Sunt asa de fericita caam acum net aici!!!Voi posta mai des.O sa va urmaresc blogul cu mai mare atentie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. Celor din generaţia mea ne plăcea să avem o bibliotecă în casă, astăzi nu se mai poartă...Merci pentru comentarii.

    RăspundețiȘtergere