Sunday, October 30, 2011

De bonnes raisons

Le 30 octobre 2011

Dimanche. Pendant cette nuit, on a passé à l’heure d’hiver. Le matin, j’ai changé les heures de toutes les montres et les horloges de la maison.
La saison des mariages n’est pas encore finie, Liviu a beaucoup de travail, il est très occupé.
Aujourd’hui, j’ai eu des nouvelles de mes fils, de tous les trois et des petit-fils: Elisa essaie de connaître ses mains et autres objets qui lui tombent sous la main, Cristian connaît très bien les voyelles et quelques consonnes, Martin est content d’avoir de nouveau son ordinateur à lui.
On a de bonnes raisons pour bien commencer la semaine suivante.

Duminică. În timpul acestei nopţi, s-a trecut la ora de iarnă. Dimineaţă de cum m-am sculat am schimbat ora la toate ceasurile din casă.
Sezonul nunţilor nu s-a terminat încă, Liviu are de lucru, e foarte ocupat.
Azi am avut veşti de la toţi trei fiii mei şi de la nepoţi. Elisa este foarte interesată de mîinile sale dar şi de alte obiecte ce-i cad la îndemînă, Cristi ştie foarte bine vocalele precum şi cîteva consoane, Martinuţ este mulţumit că are din nou calculatorul său.
Avem motive întemeiate să începem cu bine o nouă săptămînă.(photos:été 2011) 

   

2 comments:

  1. La vîrsta fiecăruia dintre cei trei nepoţi ai voştri, vacanţa la bunici încă li se pare amuzantă. Cred că cei mai mari se gîndesc cu nostalgie la vara care nu demult s-a sfîrşit...Numai bine, multă sănătate!A1

    ReplyDelete