duminică, 26 mai 2013

Une soirée en famille



Le 25 mai 2013

Samedi. „S’il peut il passe à la maison”. C’est la formule avec laquelle on a passé la journée d’aujourd’hui. Liviu, au contraire, a été pris par d’autres choses: d’abord, aller à Cîmpeni, faire des courses, des aliments en principale.
À la maison mais aussi sur tout le trajet, les enfants l’appelaient pour des questions. Demain, dimanche, ils vont se produire devant le publique, à la pension Casa Moţului où la Mairie, avec Rotary Club organisent un Festival du „balmoş” et du folklor de la localité.
La soirée, nous l’avons passée avec notre fils.

Sîmbătă. „Dacă poate, trece şi pe acasă”. Aceasta este formula după care am petrecut ziua de azi. Liviu, din contră, a fost prins cu totul alte lucruri: mai întîi, să mergem la cumpărături la Cîmpeni, aprovizionare cu alimente în principal.
Încă înainte de a pleca, dar şi pe traseu, a primit telefoane de la copii cu tot felul de întrebări. Mîine, duminică, se vor produce în faţa publicului, la pensiunea Casa Moţului unde Primăria şi Rotary Club organizează un Festival al balmoşului şi folclorului de la noi.
Seara ne-am petrecut-o cu fiul nostru.

  


3 comentarii:

  1. Multe de discutat într-un timp aşa de scurt! Oricum cred că a fost plăcut.A1

    RăspundețiȘtergere
  2. My husband has been a Rotary Club member for many years here in Estes Park, Colorado. We have both enjoyed getting to know other members and participating in their many activities. Are either you or your husband Rotary members?

    RăspundețiȘtergere
  3. No. We aren't members of Rotary Club, but we know their activities. Thanks for your comments!

    RăspundețiȘtergere