Monday, January 31, 2011

Vacances d'hiver

Lundi. J’ai passé la journée seule. Liviu est à Oradea à un stage de perfectionnement avec d’autres profs de la Vallée et, voilà 20h et il n’est pas encore arrivé.
Ana a passé par ici pour une affaire et, plus tard un prof de musique de Alba Iulia, un type que j’ai connu il y a quelque temps et je ne l’ai jamais vu que après avoir bu quelques bons verres d’alcool...Et pourtant...Cette fois, comme toutes les autres où je l’ai vu, il est dans la colonie de vacances avec d’autres profs et des élèves...Comment cela est possible?!
 
Luni. Mi-am petrecut ziua singură. Liviu este la ceva perfecţionare la Oradea cu alţi profesori de pe Vale şi, iată este ora 20oo şi încă n-a sosit.
Ana a trecut pe aici cu ceva afaceri şi, mai tîrziu, un profesor de muzică de la Alba Iulia, un tip pe care il cunoaştem de multă verme, dar pe care nu l’am vazut niciodată treaz. In starea asta a trecut şi de data asta pe aici...Şi totuşi...De data aceasta, ca şi de alte dăţi, este în tabăra cu directorul său şi, probabil cu elevi...Cum este posibil una ca asta?!2 comments:

  1. Am revenit.In zilele urmatoare va citesc postarile.

    ReplyDelete