Wednesday, January 18, 2012

A bas Bălsescu!


Le 18 janvier 2012
Mercredi. J’ai été à l’école, ensuite je me suis occupée seulement de mes leçons d’anglais et on a fait le feu. Il fait très froid, -20oC pendant la nuit, alors on est un peu immobilisé... Liviu a fait un tour en téléchaise à Vîrtop et il est rentré complètement gelé.
Les protestants sont toujours là, dans les rues, nous n’avons pas suivi les événements, à Baia de Arieş, un seul se trouvait devant la mairie avec une pancarte „Jos Bălsescu! Jos Gouvernul!””À bas Bălsescu(?)! À bas le gouvernement!” 

Miercuri. Am fost la şcoală, apoi m-am ocupat numai de lecţiile mele la engleză şi am făcut foc. Este foarte frig, -20oC  în timpul nopţii, aşa că stăm nemişcaţi la căldură. Liviu a făcut un tur cu telescaunul de la Vîrtop şi s-a întors acasă complet îngheţat.
Protestanţii sînt tot în stradă, nici nu am urmărit în ce oraşe, dar la Baia de Arieş era unul singur în faţa primăriei cu pancarta "Jos Bălsescu(?)! Jos guvernul!”
    
           

1 comment:

  1. "Sa ne uitam la ce se intampla in Romania. Costurile de austeritate se fac doar pe spatele celor saraci. Politia domina strazile si ceea ce se intampla la Bucuresti si in alte state trebuie sa ne dea de gandit. Avem nevoie de o Europa care sa munceasca si din pacate avem o Europa cu someri. Grupul nostru vrea sa vada Europa la munca", a spus Hannes Swoboda, ales ieri lider al social democratilor europeni dupa ce Martin Schulz a devenit presedinte al Parlamentului European.
    pe Hotnews. A1

    ReplyDelete