joi, 13 ianuarie 2022

Routine

Le 13 janvier 2022   


Jeudi.
Une de nos routines quotidiennes est le moment du café et c'est environs 12;30h. D'abord, on prend le petit déjeuner et après, un peu plus tard le café, qui est un instant particulier. C'est rarement qu'on a une visite si tôt, donc on est en paix et nous espérons que toute la journée se passera ainsi.

Joi.Unul dintre obiceiurile noastre zilnice este momentul cafelei, cam pe la ora 12:30. Mai întîi, luăm micul dejun și, după aceea, un pic mai tîrziu cafeaua, care este un moment mai special. Rareori avem vreo vizită atît de devreme, deci, sîntem în pace și sperăm ca toată ziua să fie astfel.

       


 

 

5 comentarii:

  1. Recunosc ca ora mea e mult mai matinala, insa as vrea sa o modific. Sau chiar sa incerc sa mai temperez bautul cafelei si sa trec pe ceai.
    Poate reusesc cumva.
    Un weekend cat mai placut sa ai, draga Marta!❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Văd că mai nou ceaiul este la mare căutare, în filmele pe care le urmăresc, chiar și în cărțile pe care le citesc în prezent: toată lumea bea ceai. Mă gîndesc că nu e vorba despre infuzia din plante pe care obișnuiesc s-o beau eu dimineața...

      Ștergere
  2. Soțul meu pregătește cafeaua, iar Sofi adaugă lapte, apoi vine și mă trezește cu pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. ,,Hai, mami, hai să bei cafeaua, ți-am pus și lapte, cum îți place!" Cred că e cel mai frumos moment al zilei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Copiii sînt mereu atenți, observă și imită. Nepoata noastră, 10 ani, adoră momentul cafelei: își prepară și ea un lapte cu frișcă într-o căniță de cafea și...stă cu noi la cafea...

      Ștergere