joi, 3 aprilie 2014

Encore dentiste



Le 3 avril 2014

Jeudi. Dentiste, la dernière séance. Aujourd’hui, j’ai arrêté la peinture, je me suis préparé pour aller à Cîmpeni, chez Mme Adela Cîmpeanu, stomatologiste.
Je fais une liste avec le nécessaire pour ma peinture: chaux ou plâtre pour une mince couche réparatoire, vert, couleur pour le quatrième mur du hall, jaune, couleur pour les murs de la cuisine et encore un petit seau de blanc.    Ainsi, quelque nourriture pour le chat, ici, il n’y en a pas.

Joi. Dentiste, ultima şedinţă. Astăzi, m-am oprit din zugrăvit, m-am pregătit pentru a merge la Cîmpeni, la D-na Adela Cîmpeanu, stomatolog.
Îmi fac o listă cu necesarul pentru zugrăvit: glet pentru mici reparaţii, verde, culoare pentru cel de-al patrulea perete de la hol, galben, culoare pentru pereţii bucătăriei şi încă o găletuţă de alb. Deasemenea, nişte hrană pentru pisică, aici nu se găseşte.




6 comentarii:

  1. Empatizez sută la sută cu tine, Marta. Am fost azi la dentist, mai merg miercuri. Nu e chiar o fericire, dar e o oarecare mulţumire că rezolvi probleme care în timp s-ar agrava inutil.
    În plus, ne dă târcoale un gând - anul ăsta ar trebui să zugrăvim interiorul. Să vedem, deocamdată ideea e în embrion.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur pentru tine, mai ales pentru că mergi la dentist, problemele acestea nu trebuie amînate şi îndată ce începi, nu mai ai teamă... Cu zugrăvitul...eu o fac singură pentru că aici nu am zugrav, trebuie să caut cine ştie pe unde şi dacă îl găsesc, nu vine decît atunci cînd are timp...Îţi urez numai satisfacţii! Merci pentru empatie,

      Ștergere
  2. Te simţi bine cu dinţii cei noi? Cred că sînt foarte asemănători cu ceea ce aveai tu...A1

    RăspundețiȘtergere
  3. J'aime ta nouvelle denture. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moi aussi. J'ai passé environ deux semaines sans. Ce n'était pas bien.

      Ștergere