luni, 14 noiembrie 2011

Le premier jour

Le 14 novembre 2011

Lundi. Le premier jour de travail. Je n’ai pas pris l’appareil photo pour photographier ce que j’ai trouvé dans le CDI. Certainement, il y a là beaucoup de travail, parce que, pour le moment l’endroit est aussi un dépôt de livres de classe qu’on n’utilise plus. Donc, j’ai commencé avec les livres de classe.
Les enfants sont venus eux aussi, d’abord quelque’uns qui espéraient y trouver des livres de classe ainsi que des enfants qui voulaient des livres de lecture à la maison. Enfin, il paraît que ça pourait marcher...Je me souhaite bonne chance!

Luni. Prima zi de lucru. Nu mi-am luat aparatul foto pentru a avea o imagine despre ceea ce am găsit în CDI. Cu siguranţă, va fi multă treabă, pentru că deocamdată locul e şi un depozit de manuale care nu se mai utilizează. Prin urmare, am început cu manualele. Copiii au venit deîndată, nu vorbesc de minunatele dintr-a XII care şi-au organizat un chiul de la ora de istorie, au venit unii care sperau să găsească manualul pe care nu l-au primit la începutul anului, ca şi cei care aveau cărţi de restituit sau de împrumutat. În sfîrşit, s-ar părea că merge...Îmi urez noroc!

   

5 comentarii:

  1. La fel îţi urez şi eu:mult noroc!A1

    RăspundețiȘtergere
  2. Bonjour Madame!
    V-am găsit întâmplător în blogul Inspiring Interiors, Holidays and a home in London, un blog pe care-l citesc cu bucurie, ca și alte bloguri despre interior decorations, artă, literatură. Am fost plăcut surprinsă să citesc în profilul dvs. și traducerea în română. N-am avut prea mult timp să citesc cele două bloguri ale dvs. dar o voi face, câte puțin în fiecare zi. Blogul meu, început cu timiditate în august, zace fără conținut, până voi regăsi suflul inspirației, și timp, așa că nu pot să adaug nimic interesant aici la dvs. decât comentarii, urări de bine și sănătate și dorința de a fi prietene virtuale. Sunt la început în ceea ce privește ”social networking” și nici nu am fotografii interesante de pus în blog, așa că aștept momentul când voi putea aduce ceva demn de menționat și văzut. Voi adăuga blogurile dvs. în lista de blogs followed. În afară de engleză, citesc și vorbesc curent franceza dar nu scriu prea bine, din lipsă de practică. Toate cele bune, pe curând!
    Doina

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulţumesc mult pentru comment, dragă Doina! Sînt încîntată să fim prietene. Abia aştept să te citesc, sînt sigură că inspiraţia nu o să-ţi lipsească! Curaj!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc pentru încurajări. Între timp, continui să citesc, să mă inspir. Cu drag, pe curând.

    RăspundețiȘtergere
  5. O poza ar fi fost ok pt a avea imaginea inainte si apoi dupa.Mela.

    RăspundețiȘtergere