miercuri, 13 august 2014

Canicule

Le 13 août 2014

Mercredi. Aujourd’hui, Liviuț est arrivé de l’aéroport d’Orio al Serio de Bergamo à l’aéroport Traian Vuia de Timișoara. La famille est allée le chercher avec Liviu, 500 km au total. Pour Cristian a été une épreuve dure, il a dit que deux bonnes choses lui étaient arrivées aujourdhui: la venue de son père et qu’il a mangé une bonne pizza à Arad, comme en Italie. Au reste, chaleur à en...morire.

Il a fait très, très chaud aujourd’hui. Canicule dans tout le pays même à la montagne. On a attendu la nuit pour griller les aubergines...
Miercuri. Azi, Liviuț a călătorit de la aeroportul Orio al Serio din Bergamo pînă pe aeroportul Traian Vuia din Timișoara. Familia s-a dus să-l aducă acasă, s-au dus cu Liviu, 500 km în total. Pentru Cristian a fost o încercare dură, a zis că doar două lucruri bune i s-au întîmplat: venirea tatălui său și o pizza bună la Arad. În rest, căldură, să mori.

A fost foarte, foarte cald astăzi. Caniculă în toată țara chiar și la munte. Am așteptat venirea nopții pentru a coace niște vinete.


   

4 comentarii:

  1. Curaj, nu cred ca va tine mult valul asta de caldura ! Si petrecere frumoasa cu oaspeti dragi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc dragă Dani, chiar mă bucur că, încă o dată, pot să-mi întîmpin copiii acasă. Multă sănătate îți doresc!

      Ștergere
  2. bonjour .... merci de visiter le blog et les commentaires .... have a nice day

    RăspundețiȘtergere