Saturday, August 23, 2014

Fin de séjour

Le 23 août 2014

Samedi. Demain Cris et Monica partent pour Marghita. Cette année leur séjour chez nous a éte de 18 jours. Presque. Les plus chaudes. A la montagne la canicule n’existe pas...
Aujourd’hui, Liviu a fini le côté Aurica du toit et il a été obligé de s’arrêter à cause de la pluie et, en plus, il a frappé avec le marteau dans son propre doigt.
Depuis deux jours la météo nous fait peur des orages possibles, mais jusqu’à ce moment cela ne nous est pas arrivé. C’est bien.

Sîmbătă. Mîine, Cris și monica pleacă la Marghita. Anul acesta, sejurul lor la noi a fost aproape de 18 zile. Cele mai calde din această vară. La munte canicula nu prea există...

Azi, Liviu a terminat partea Auricăi de acoperiș, a fost obligat să se oprească din cauza ploii și, în plus s-a lovit cu ciocanul într-un deget.

   

4 comments:

 1. Tare frumoase florile din fereastră!
  Sfârşitul de vacanţă înseamnă şi sfârşit de vară - toată lumea se adună pe la casele lor, pe mine mă cam întristează un pic septembrie.
  Deşi poate că nu ar trebui, încă e cald şi frumos.
  Spor la treabă!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mda! Muşcatele arată mai binişor, acuma...S-ar putea ca în septembrie să ai parte de o vreme minunată. S-a întîmplat de multe ori. Merci.

   Delete
 2. Mușcate de aruncat, zici? Nici vorbă!A1

  ReplyDelete
  Replies
  1. Încă sînt hotărîtă să le las afară definitiv. Nu ştiu...

   Delete