luni, 16 martie 2015

Grippe

Le 16 mars 2015

Lundi.

Je vais mieux après ce week-end de cochemar. J’ai été très, très malade: grippe, fièvre, toux, tout sorte de douleurs partout, comme des flèches...Enfin, je vais mieux. Bien sûr, tout ça a commencé de Liviu rentré de l’école avec un virus qui le tracassait depuis jeudi. La doctoresse lui a dit de rester tranquille, en congé, et de prendre des médicaments, le lendemain on a ajouté des antibiotiques...Le même jour, c’est moi qui commençais, en quelques heures, j’étais à terre.



Luni. Sînt mai bine după accest week-end de coșmar. Am fost foarte, foarte bolnavă: gripă, febră, tuse, dureri peste tot ca niște săgeți...În sfîrșit, sînt mai bine. Bine-nțeles că totul a început de la Liviu, care a adus un virus de la școală și nu se simțea bine încă de joi. Doctorița i-a spus să stea acasă și i-a prescris niște medicamente, a doua zi, a adăugat și antibiotice...În aceeași zi, adică vineri, începeam și eu, în cîteva ore eram la pămînt.

  

12 comentarii:

  1. Mă bucur că ești mai bine, Marta. Multă sănătate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc din inimă, Am nevoie de gînduri pozitive. Multă sănătate!

      Ștergere
  2. Da, virusii de anul asta sunt groaznici. Epidemia are proportii mari si tratamentele dau rezultate destul de greu. Eu am facut viroza de doua ori anul asta si de fiecare data a durat doua saptamani. N-am ajuns la antibiotic alopat, am luat numai naturist (Biosept), dar daca sotului tau i-au dat antibiotice, poate ca ar trebui sa te duci si tu la doctor, Marta.
    Multa sanatate si putere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că așa am să fac, chiar dacă eu nu am simptome așa de dramatice acuma...Mulțumesc din suflet.

      Ștergere
  3. Mulțumesc mult, Dani. Sper și eu să fie grabnică, deși pe aici, prin jur (sat) se vorbește despre cinci-zece săptămîni...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sănătate multă și din partea mea. Ai grijă de tine!A1

    RăspundețiȘtergere
  5. I hope you recover quickly. Take care.

    RăspundețiȘtergere
  6. Je n'aime pas les maladies. Une bonne santé pour toi et les tiens!

    RăspundețiȘtergere