Le
11 octobre 2014
Samedi.
Depuis deux jours déjà je suis en train de cuir des poivrons et poivrons tomate
pour faire quelques conserves. Ça va lentement, j’ai le temps, mais je suis en
train d’essayer de nouvelles recettes...
Sîmbătă.
De două zile deja coc ardei și gogoșari pentru niște conserve. Merge încet, dar
am tot timpul și încerc noi rețete...
Elisa
ne-a sunat, are o valiză nouă, a ei!?
Deși am camara plina, când vad poze cu borcane pline cu bunătăți parcă-mi vin idei.... Niște gogoșari parca se mai cer murați pentru iarna mea ☺
RăspundețiȘtergereDuminica frumoasa sa aveți!
Îți decorează cămara. Gogoșarii sînt singurii pe care îi vreau în oțet. Alte murături pentru mine sînt mai bune în saramură.
ȘtergereNici eu nu ma împac cu oțetul, dar am o rețetă de gogoșari într-un sos cu pasta de roșii și oțet care-mi iese minunat. Eu și reduc din cantitatea de oțet recomandata, iese mai blând asa, suntem în stare să-i mâncăm cu pâine și nimic altceva :)
RăspundețiȘtergereAi undeva rețeta sau poate o găsesc pe internet?Știi, n-aș vrea să te deranjez...
ȘtergereToamna este o adevărată plăcere să te uiți prin unele cămări, asta în afară de spectacolul frunzelor ce cad.A1
RăspundețiȘtergereExistă acest spectacol al frunzelor ce cad și atîtea fotografii splendide.
Ștergere