Sunday, December 4, 2011

Événement

Le 4 décembre 2011
Dimanche. Aujourd’hui, a eu lieu l’événement de lancement du livre „Le Pays des Motzi, élements de monographie” écrit par le jeune professeur Mirela Mocan, de l’école d’Arieşeni. Un nombreux et divers publique a pris part à ce moment inhabituel et merveilleux: le député Corneliu Olar, le président du Conseil du département d’Alba, Ion Dumitrel, les maires des communes voisines, des professeurs des Universités de Cluj Napoca et Sibiu, des professeurs des écoles d’Arieşeni et de la Vallée, des représentants des Sociétés culturelles Astra Sibiu et Avram Iancu Cîmpeni, des formations artistiques d’Arieşeni, Cîmpeni et Sohodol, élèves, motzi de la commune et de la Vallée de l’Arieş, les artisans de Pătrăhăiţeşti.
Duminică. Are loc un eveniment, lansare cărţii "Ţara Moţilor, elemente de monografie" a tinerei profesoare de la şcoala din Arieşeni, Mirela Mocan. Un numeros şi divers public ia parte la acest moment neobişnuit şi minunat pentru comună, de la deputatul Corneliu Olar, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, primarii din comunele vecine, profesori de la universităţile din Cluj Napoca şi Sibiu, de la şcolile de pe Valea Arieşului, reprezentanţi ai unor societăţi culturale, Astra Sibiu şi Avram Iancu din Cîmpeni, formaţiuni artistice din Arieşeni, Cîmpeni şi Sohodol, elevi, moţi din Arieşeni şi de pe Valea Arieşului, artizanii din Pătrăhăiţeşti.

   

4 comments:

 1. Ma bucur ca am vazut iar poze cu fostii mei colegi.Felicitari Mirelei pt carte.Mela.
  Am un laptop nou si nu pot scrie adresa URL.

  ReplyDelete
 2. Mulţumesc pentru comentariu. Am să-i transmit Mirelei gîndurile tale.

  ReplyDelete
 3. Mai luati fratilor o pauza caci s-a virusat net-ul cu lansarea asta de carte. Si nu mai aspirati scamele acolo unde nu e cazul. Nici madam Mirela nu poate ajuta pe toata lumea, pe filiera politica, pentru ca abia se ajuta pe ea. Asta pana cade guvernul!!!!!!!!!!!!!!
  Iar cartea nu e un omagiu adus nimanui ci este o ambitie personala, de ordinul celor prostesti!

  ReplyDelete