marți, 13 octombrie 2009

Un coeur fier


Le 8 octobre 2009

Jeudi. Je suis en train de lire Pearl Buck, Un coeur fier ( This proud heart ) et il me paraît différant par la densité de ce qu’il transmet. Je ne dirais plus pour le moment.

Joi. Citesc Pearl Buck, Un coeur fier ( This proud heart ) şi mi se pare diferită de cele de pînă acum prin densitatea a ceea ce transmite. N-aş zice mai mult deocamdată.

3 comentarii:

  1. Apropo de lectura.Am ajuns la concluzia ca trebuie sa ne cunoastem proprii nostri scriitori in primul rand pt ca ei ne reprezinta pe noi si trebuie sa-i apreciem.Si eu am citit multa literatura engleza,americana...ca sa imi dau seama ca destui scriitori romani nici macar nu-i cunosc,spre rusinea mea.Lectura placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc mult. In acest moment eu citesc ce-mi cade sub mîna. Nu am posibilitatea să aleg, nu merg deseori într-o librărie. Si ca să răspund la o întrebare de-a ta: am primit cărţi. Multe. Uneori şi de la persoane pe care nu le cunosc, nu le ştiu nici numele...Sînt foarte norocoasă, nu-i aşa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ma mir ca ati primit carti.Dvs sunteti o persoana care daruieste asa mult incat e normal sa si primeasca.Da,sunteti norocoasa pt ca vedeti in toate ce e mai frumos.Aveti sufletul tanar si altruist.

    RăspundețiȘtergere