Friday, October 2, 2009

Mon petit universLe 30 septembre 2009

Mercredi. Je tourne rond dans mon petit univers, c’est la saison de conserves et cet automne les légumens ne sont pas du tout chers, ce serait dommage de n’en pas profiter...Mes voisines font, probablement, la même chose.

En fin de la semaine il y a la foire, on aura l’occasion de se proccurer encore du travail pour une semaine ou plus.

J’ai encore un livre pour mes moments de repos: Barbara Taylor Bradford, L’amour est ailleurs, ou Love in another town, encore une femme, encore une Américaine et de grand succès. Barbara Taylor Bradford est l’uns des écrivains les plus lus du monde, avec ses 100 millions de livres vendus.

Miercuri. Mă învîrt în micul meu univers, este sezonul conservelor pentru iarnă şi în toamna aceasta legumele sînt atît de ieftine încît ar fi păcat să nu profităm de acest lucru...Vecinele fac, probabil, acelaşi lucru.

La sfîrşitul acestei săptămîni, la Arieşeni este tîrgul lunii octombrie, penultimul din acest an, o nouă ocazie pentru a face rost de muncă pentru încă o săptămînă sau, poate chiar mai mult.

Am încă o carte pentru momentele mele de odihnă: Barbara Taylor Bradford, L’amour est ailleurs, sau Love in another town, încă o femeie, încă o americana şi tot de mare succes. Barbara Taylor Bradford este unul dintre cel mai citiţi autori de pe planetă, cu peste 100 de milioane de cărţi vîndute.

1 comment:

  1. Mi-am notat numele autorei.Poate dau peste un titlu in romana.De unde cuparati editii in franceza?Eo intrebare stupida,nu?

    ReplyDelete