luni, 28 august 2017

Surprise

Le 23 aout 2017

Mercredi. 


Aujourd'hui, mercredi je me suis réveillée tôt, à 4h30 du matin et j'ai ouvert un livre que j'étais en train de lire. J'ai commencé un roman policier, John Grisham, L'affaire Pélican,(The Pelican brief) traduit de l'américain par Patrick Berthon. 
Nous étions en train de passer une journée ennuyeuse. Vers midi, Elisa nous a appelé et après on a decidé d'y aller. Comme ça nous passons ce soir chez les enfants. Il fait si chaud, dans la ville et, la nuit, on ne peut pas ouvrir largement les fenêtres car des moustiques entrent dans la chambre et nous ennuient encore  plus que la canicule...



Azi, miercuri, m-am trezit devreme, la 4:30, am deschis cartea pe care începusem s-o citesc. E un roman polițist, John Grisham, Afacerea Pelican, (The Pelican brief), tradus din americană (în franceză) de Patrick Berthon.
Se arăta pentru noi o zi plicticoasă. Spre prînz, ne-a sunat Elisa și ne-am hotărît să mergem la ea. Așa se face că ne petrecem seara cu copiii. E atît de cald în oraș, încît nu știu cum o să putem dormi în noaptea asta. Am deschide geamurile dar intră țînțari și ăștia sînt mai răi decît canicula...

          





6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Noi folosim un spray de la Farmec, iar pt Sofi un roll-on de la Chicco. A aparut un tantar dubios care raspandeste meningita.

      Ștergere
  2. Daaa. La munte nu sînt prea agresivi, dar la oraș, la Alba Iulia...Am scris asta în 23 august, acum, 29, gata cu ei! Am avut 2 grade astă noapte.

    Merci Laura pentru recomandare. Spray Farmec sau roll-on o să cumpăr pentru zile...negre

    RăspundețiȘtergere
  3. Roll-on-ul e pt copii, dar si cel de la Farmec e eficient, desi e mai ieftin, in jur de 16 lei (in carrfour).

    RăspundețiȘtergere
  4. spor la citit, ma bucur ca ai timp, eu nu prea... recuperez candva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am trecut și eu prin asta: mult prea ocupată ca să mai citesc...cu siguranță vei recupera. Sănătate multă,

      Ștergere