sâmbătă, 5 septembrie 2015

Jardin fleuri

Le 5 septembre 2015    


Samedi. Ma voisine a réussi avec le jardin. Pour le mariage de Marilena elle voulait avoir un jardin fleuri et a travaillé beaucoup presque tout l'été. La semaine qui vient de passer, il a fait beau temps, chaud, ensoleillé, un peu caniculaire même. Vers la fin, le temps s'est gâté, pas trop, mais avec des pluies-surprises exactement quand le mariage commençait. Pourtant les
moments se sont bien déroulés, un peu à l'étroit, peut-être...J'ai pris quelques images même si je bougeais lentement comme une tortue, car j'ai encore peur de ce misérable mal au dos.

Sîmbătă. Vecina mea a reușit să aibă o grădină foarte înflorită pentru nunta Marilenei și a muncit toată vara pentru asta. Săptămîna aceasta, vremea a fost foarte faină, însorită și chiar
puțin caniculară. Spre sfîrșit însă vremea s-a stricat, nu prea tare totuși, dar cu ploi-surpriză exact pe cînd să înceapă nunta. Totuși momentele s-au derulat așa cum se cuvenea, un pic mai strîmtorate, poate...Eu am reușit să prind niște imagini, chiar dacă mă mișcam încet, ca o țestoasă, căci mă tem încă de mizerabila durere de spate.




















                                                                                    
  


4 comentarii:

  1. Imi inchipui ca a fost o nunta superba, chiar daca a fost prezenta si ploaia :) Minunata idee sa pui masa in gradina !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, a fost fain. Aci acasă, s-au așezat mese și s-au servit gustări și prăjiturele pentru musafirii care au venit de departe, pînă s-a format alaiul. Nunta a avut loc la un restaurant, mai jos, pe vale...Mulțumesc pentru comment, Dani.

      Ștergere
  2. Le titre de ce post me plaît beaucoup et la mariée est belle. Santé à toi, Marta,

    RăspundețiȘtergere