duminică, 21 iunie 2015

Les vacances d'Elisa

Le 20 juin 2015

Dimanche. Après un week-end assez stressant, j’ai aidé, je dirais, ma belle fille à mettre en place un petit projet, nous voilà de nouveau à la maison. Bien entendu, Liviu n’y est pas resté, que pour l’anniversaire d’Elisa et la fête de fin d’année scolaire. Je devrais obtenir de lui quelques photos, mais je ne sais pas...Il dit oui, oui et me donne les photos l’an prochain.

Je suis revenue à la maison avec la petite famille de notre fils. Pendant les premières deux semaines  de vacances, Elisa sera chez les grand-parents, chez les autres.

Duminică. După un week-end stresant, am jutat-o, aș zice, pe nor’mea să înceapă un mic proiect, iată-ne din nou acasă. Bineînțeles că Liviu n-a rămas cu mine decît pentru ziua Elisei și pentru serbarea de sfîrșit de an. Ar trebui să obțin niște fotografii de la el, dar nu știu...Zice mereu da, da, dar trece un an pînă mi le dă.

M-am întors acasă cu ei, adică cu fiul meu și familia, acum sîntem doar noi doi, bătrînii. În primele două săptămîni de vacanță, Elisa va sta la bunici. La ceilalți bunici.

   



4 comentarii:

  1. Și când o așteptați pe Elisa la voi, Marta?

    Micul proiect e secret? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elisa va petrece vacanța mare și la noi, dar vom sta cu ea și acasă la părinți care nu rezistă o vară-ntreagă fără ea...

      Micul proiect? Hmm! Vrea ea, nora mea, să învețe să confecționeze o ie...Nu știu, mai vedem, mai vorbim desprea asta, dar nu-i sigur( că mai vorbim)..
      Mulțumesc pentru comment, o zi bună,

      Ștergere
    2. Marta, nu vreau să par insistentă cu subietul.
      Vreau doar să-ți mai spun că am salvat mai demult un tutorial de pe net, explică pas cu pas cum să faci o ie:
      http://handmadeina.blogspot.ro/2014/03/imi-cos-singura-o-ie-tutorial-cum-tivesc.html

      Vacanță plăcută alături de Elisa!

      Ștergere
    3. Mulțumesc mult. L-am văzut și chiar l-am folosit drept material...didactic. o vară splendidă îți urez!

      Ștergere