miercuri, 7 ianuarie 2015

Malheureusement, l'Europe de demain appartiendra aux arabes at aux tziganes..." Neagu Djuvara (né en 1916, Bucarest)

Le 7 janvier 2015

Mercredi. Il y a quelques jours, j'ai reçu un article dans mon e-mail, un article avec un interview accordé par Neagu Djuvara au journal Adevarul. Très intéressant.
Après, on entend, on lit, de la tragédie de Paris  où 10 journalistes de Charlie Hebdo, deux policiers et un piéton ont été tués au nom du prophète. 

Et qu'est-ce qu'il disait Neagu Djuvara dans son interview? Que“Din pacate, Europa de maine va apartine arabilor si tiganilor. .." L'Europe de demain va appartenir aux arabes at aux tziganes..."

 Je retrouve l'article ici:

http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/sinuciderea-europenilor-interviu-cu-neagu-djuvara/ 

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5266378-interviu-neagu-djuvara-suntem-guvernati-esalonul-doi-partidului-comunist.htm

(Je vais traduire ce post en roumain bientôt...Pas l'article entier, seulement mon post.)

.............................................

Miercuri.Acum cîteva zile, am primit un articol în e-mail, un articol cu un interviu acordat de Neagu Djuvara ziarului Adevărul. Foarte interesant.
După aceea, aud, citesc despre atentatul, despre tragedia de la Paris unde 10 jurnaliști de la Charlie Hebdo, doi polițiști și un pieton au fost uciși în numele profetului.

Și ce zicea Neagu Djuvara în interviul său? Zicea că “Din pacate, Europa de maine va apartine arabilor si tiganilor. .."


Nu am mai găsit articolul decît aici: 


http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/sinuciderea-europenilor-interviu-cu-neagu-djuvara/



  




4 comentarii:

  1. La ai săi peste 90 de ani, acest domn își permite să spună adevărul și de foarte multe ori are dreptate. E ca și cum ar fi presimțit ce urma să se întîmple în Franța tot așa cum cine ți-a trimis articolul ar fi zis -stai să vezi ce urmează!-A1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și iată că de două zile Franța este sub asediu, aș zice. Televiziunile ard de subiecte întoarse pe toate fețele așa încît nu mai poți să-i asculți și ți se pare că toți vorbesc niște prostii!!! Chiar și admirabilul nostru Banciu...Acolo, pe micul ecran, dar și aici pe internet vin unii să ne copleșească cu erudiția lor, să ne strivească cu imensa lor cultură...În acest timp francezii încearcă să-i prindă pe teroriști. Merci pour ta visite, ma chère,

      Ștergere
  2. E foarte, foarte trist ce se întâmplă în lumea oamenilor! Dramatic, înfiorător!
    Să sperăm că totuși omenirea va vira spre calea binelui și frumosului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu sigurană, Franța, noi toți vom ieși din acestă umbră îngrozitoare, se vor lua niște măsuri de prevenire a actelor de terorism, dar, ca și după 11 septembrie, lumea va fi schimbată...Cine știe ce mai urmează? Doamne ferește de rău!

      Ștergere