sâmbătă, 1 decembrie 2012

Publicité


Le 1-er décembre 2012

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3833089400206&set=a.1034544638336.7179.1667053912&type=1&theater

Samedi.  Hier, j’ai rencontré des membres de l’association Alburnus Maior de Roşia Montana, association qui s’oppose à la réalisation du projet de Gold Corporation. Ils n’ont pas de possibilités pour répondre à la campagne de publicité pour le projet minier et les maires de la Vallée ne les soutiennent pas. Maintenant nous apprenons que ce n’est pas Gold Corporation qui a demandé l’organisation du référendum, mais les 35 maires de la Vallée. C’est illégal. Le département et les mairies organisent un référendum pour un projet privé. N'importe quel est le résultat, il y aura une bonne publicité payé par nous tous.

Sîmbătă. Ieri, i-am întîlnit în cele din urmă pe cei de la Alburnus Maior, asociaţia de la Roşia Montana care se opune proiectului Gold Corporation, ei nu au posibilităţi financiare ca să răspundă publicităţii  pentru proiectul minier şi nu-i susţin nici primarii de pe Vale. Nu Gold Corporation a cerut organizarea referendumului ci cei 35 de primari din comunele de pe Vale. Este un referendum ilegal. Consiliul judeţean şi primăriile organizează un referendum pentru un proiect privat.Indiferent de rezultat, va fi o bună publicitate pe banii noştri ai tuturor.

   

Un comentariu:

  1. Gold Corporation se spală pe mîini de toate relele: i-a convins pe primari să ceară referendumul, vor acuma ca noi să votăm proiectul ca să spună că populaţia îl vrea. De ce votează cei din Teiuş pentru acest proiect? Simplu: ei n-au nici o treabă cu asta, dar la urmă se va spune că un număr atît şi atît de mare de oameni se interesează de acest proiect...

    RăspundețiȘtergere