joi, 10 decembrie 2009

Une journée stressante

Klaus JohannisLe 7 décembre 2009

Lundi. Une longue journée, une journée stressante, et ça parce que je n’ai pas résisté à la tentation de regarder à la tv pour voir les réactions après l’annonce officielle des résultats des élections.. On a eu l’occasion de voir des moments vraiment pénibles:nous avons vu les deux candidats se proclamant vainqueurs, la manifestation de joie de Mircea Geoană a été très gênante. Je suis vraiment fatiguée de voir et d’entendre des mots sans aucun contenu...Le seul qui a eu une attitude digne a été Klaus Iohannis.

Maintenant on crie: la fraude!

Luni. O zi lungă, o zi stressantă şi asta pentru că nu am rezistat ispitei de a privi la tv ca să văd ce reacţii sînt după anunţarea oficială a rezultatelor alegerilor. Am avut ocazia de a vedea momente cu adevărat penibile: i-am văzut pe ambii candidaţi declarîndu-se învingători, manifestările de bucurie ale lui Mircea Geoană au fost chiarjenante. Singurul care a avut o atitudine demnă a fost Klaus Iohannis.

Acum toţi strigă:fraudă!

2 comentarii:

  1. Politica e asa o porcarie la noi incat nu cred in nici unul din candidati.Ei se joaca cu tara,construiesc castele de nisip.Parca Sisif avea o misiune,desi tragica,era misiunea lui.Dar politicianul roman e un copil redardat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar aşa. Numai că ei au interese foarte concrete şi acest lucru este atît de evident. Oricum ziua de azi a fost foarte stresantă chiar
    şi pentru oamenii de rînd.

    RăspundețiȘtergere