Thursday, August 6, 2015

Transfiguration

Le 6 août 2015 

Jeudi. C'est un jour comme les autres, en plus aujourd'hui c'était une fête religieuse, Transfiguration, mais ce jour s'est fondu dans l'anonymat des journées de cet été plus intéressantes pendant la visite de notre fils le plus grand et pendant les week-ends, au reste,
anonymes car je ne peux plus m'occuper de mes travaux favorits, la lecture, la broderie et autres.
Certainement Elisa est toujours très inventive et commence à parler en utilisant de nouveaux mots, à ce moment c'est „seulement” qu'elle a découvert et elle utilise un peu trop,
mais correctement. 

Ce soir, on s'est mis au lit, mais on a du allumer de nouveau parce qu'elle a oublié de mettre au lit une des princesses.

Joi. E o zi ca celelalte, în plus e și sărbătoare, Schimbarea la Față. Joia îmi plăcea cel mai mult numai că, de data asta, s-a topit
în anonimatul tuturor zilelor din această vară, mai interesante doar în timpul vizitei fiului nostru mai mare și în week-end-uri, în rest, anonime și pentru ce? Fiindcă nu mă mai pot ocupa de lucrurile mele favorite: lecturi, broderii și altele.
Cu siguranță Elisa este foarte inventivă și începe
să vorbească descoperind cuvinte noi, în acest moment, „doar”, pe care îl utilizează mai des decît în mod obișnuit, dar corect. 

În seara asta ne-am culcat, dar a trebuit să aprind lumina iarăși: a uitat să ducă în pat, la culcare, pe una dintre prințese.

   


4 comments:

 1. Eu iti urez sa ai timp de lectura si de lucru de mana, Marta ! Si sa te bucuri de nepotica ta !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Merci Dani. După week-end-ul 7,8,9 august sper la un pic mai mult timp...De nepoțică ne bucurăm, cu siguranță. Mi-ar plăcea să fim mai...tineri! Da. Ăsta e termenul, mai tineri!

   Delete
 2. da, cred ca v-ar placea sa fiti mai tineri, dar stii ce cred? ca daca ati fi fost mai tineri, n-ati mai fi aprins lumina sa-si ia fata printesa in pat :) asa, ati inteles-o foarte bine, cu o asemenea problema nu se poate dormi linistit, trebuie neaparat rezolvata, nu? printesa trebuie adusa in pat.
  iti recunosc cinstit ca si pe mine ma dezechilibreaza iesitul din rutina, ma incomodeaza cand nu pot face ce-mi place cel mai mult si trebuie sa ma ocup de altceva. cred ca e normal.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Știi că de fapt n-a luat prințesa în pat cu ea, îi pregătise unul mai...pe măsura înălțimii sale. De-mi venea să rîd...Merci Cristina

   Delete