duminică, 6 decembrie 2009

Bonjour à tous mes lecteurs





Je vous connais, presque tous et je vous aime. Merci de vous arrêter de temps en temps par ici.

J’ai continué à écrire mon journal, je le faisais même quand je n’avais pas l’ordinateur, j’ai beaucoup de cahiers avec mon journal. Maintenant il y a eu quelques jours où je l’ai écrit, je n’ai pas posté, mais je le fais maintenant.

Salut pe toţi cititorii mei. Vă cunosc aproape pe toţi şi vă iubesc. Muţumesc pentru că vă opriţi un pic pe aici.

Am continuat să-mi scriu jurnalul, am făcut acest lucru şi în vremea cînd nu aveam PC, am o mulţime de caiete cu Jurnalul meu. Acum, au fost cîteva zile în care nu am postat nimic, l-am scris dar nu am postat. O fac acuma.

3 comentarii:

  1. Ma bucur ca ati scris despre jurnal.Si eu am jurnal din clasa a-IX-a,am vreo 35 caiete in engleza.Scriam chiar regulat in el dar cand am fost in Arieseni anul trecut mi-am lasat jurnalul acasa si am scris putin.Conteaza pt mine si caietul pe care scriu.Asta in care scriu are o liniatura care nu-mi place,asa ca scriu mai putin dar trebuie sa scriu pana-l termin,sa pot incepe alt caiet mai atragator pt mine.Am atatea de scris,de recuperat incat daca scriu il pot termina in cateva zile.E important sa ai un jurnal,e un adevarat prieten,poti scrie sa te descarci de probleme,e si o a doua memorie,e ceva care delimiteaza oamenii in profunzi si...mai putin profunzi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos! Se simte exerciţiul "jurnalistic" în blogul tău, de exemplu. Imi place acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cunosc prea bine şi senzaţia "caiet care îmi place", "caiet care nu mă inspiră", iar acum descopăr "un jardin de roses", ca Micul Prinţ. Fain!!!

    RăspundețiȘtergere