Sunday, October 6, 2019

Envie de revenir?!

6 octobre 2019

 

Dimanche. On a passé un été très chaud, qui s'est prolongé en automne aussi, le mois de septembre a passé en cachette et nous voici en octobre. Toujours chaud.
J'ai trouvé à Alba Iulia un maître qui pourrait encadrer quelques-uns de mes gobelins, maintenant j'attends...Ce genre de professionistes sont inexistents et quand, par miracle, on les découvre, ils sont si occupés...et surtout si chers!!!

Duminică. Am petrecut o vară foarte călduroasă, care s-a prelungit și în toamnă, luna septembrie s-a dus pe furiș și, iată-ne în octombrie. Tot cald.
Am găsit la Alba Iulia un meșter care ar putea să înrămeze unele dintre goblenurile mele, acum, aștept...Acest gen de profesioniști sînt ca și inexistenți și cînd, printr-o minune dai de ei, sînt atît de ocupați...și, mai ales scumpi!!! 

          

8 comments:

 1. Bine ai revenit Marta draga!
  Sa ai o toamna bogata si frumoasa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulțumesc Ella, am avut timp minunat pînă acuma. Broderia a fost ocupația cea mai plăcută pentru mine. Să nu vorbim despre lectură! Tocmai mi-am comandat Henry James. Multe bucurii îți doresc. Sănătate multă, dragă prietenă,

   Delete
 2. o toamna lunga si frumoasa sa avem, nu ma supar deloc!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pînă acum, timpul a fost minunat, într-adevăr. Să ne bucurăm așadar!

   Delete
 3. Da, Marta, ai dreptate, sunt scumpe inramarile, din pacate.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nu-ți vine să înrămezi oricum, după luni și luni de cusut. Te îmbrățișez, Cristina,

   Delete
 4. Nu credeam ca e atat de complicata inramarea goblenurilor. Dar e adevarat, daca nu ai materiale adiacente la dispozitie trebuie apelat la terti. Oricum, imi pare bine ca esti hotarata!
  Si imi pare bine ca te mai aud. Sa ai o toamna frumoasa, cu bucurii! Imbratisari, draga Marta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nu-i vorba că este complicat, ci sînt drumuri de făcut(Alba Iulia în cazul meu, 130 km) pentru o înrămare profesionistă. Mulțumesc pentru atenție, draga Suzana. O toamnă splendidă în continuare îți urez. Îmbrățisări,

   Delete