joi, 4 decembrie 2014

Mécontente de mes photos

Le 4 décembre 2014




Jeudi. Prendre une photo, cela signifie beaucoup de patience. La photo d'un oiseau, pour moi est impossible. Il y a des  mésanges autour de la maison, des chats aussi, c'est vrai. Mais moi, je ne suis pas un photographe.
Voici une belle photo:http://vivreagambais.free.fr/wp-content/uploads/mesange-charbonniere-2.jpg

Joi. Să fotografiezi, înseamnă multă răbdare. Să fotografiezi o pasăre, pentru mine e imposibil. Sînt pe aici, prin jur o mulțime de pițigoi, dar și pisici, e drept. În plus eu nu-s un fotograf. Iată o frumoasă fotografie:


  

4 comentarii:

  1. O, daaa, pasarile sunt extrem de greu de fotografiat si iti trebuie multa rabdare si timp ca sa reusesti o singura poza. Foarte frumos e pitigoiul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sînt mulți prin preajmă. Acum că e mai frig se apropie de casă mai mult. Din păcate avem pisici pe aici, așa că păsărelele sînt foarte prudente. Sărbători fericite!

      Ștergere
  2. Dacă sînt pisici e de înțeles. Ele vînează oricîtă mîncare primesc și apoi, e destul să fie tolănite prin preajmă ca să alunge păsărelele. Spor la lucru!A1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este. Atunci cînd e foarte frig le pun mîncare într-o tăviță pe fereastră și cu asta am succes, însă nu să le fotografiez...

      Ștergere