marți, 17 septembrie 2024

Conserves


16 septembre 2024

Lundi. 
Aujourd’hui et demain, on s’occupe des cornichons pour l’hiver, moi, j’aide, le travail, c’est celui qui aime les manger qui le fait. Ce temps est enfin arrivé!


 
Luni. Azi și mîine, ne ocupăm  de niște castraveți pentru iarnă, mai mult ajut că lucrul îl face cel care-i mănîncă. Au venit și acele vremuri! 

                                                                         💜💜💜💜💜💜
                     
 

5 comentarii:

  1. Acolo este cas? Si eu il fac asa si il framant cu sare si apoi formez niste mingiute si le pun la congelator. Mi s-a parut cel mai util mod de pastrare.
    Spor la bucatareala, draga Marta! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact așa fac și eu, doar că nu fac mingiuțe ci aplatizez brînza odată frămîntată ca să nu ocupe așa de mult loc...
      Nu am mai fost pe aici pe bloguri pentru că am văruit în baie. Mi-a trebuit ceva timp ca să mă hotărăsc, mai am niște detalii, de vopsit, nu le-am terminat fiindcă mi-au venit niște musafiri, care au rămas peste noapte, nu puteam să stau cu ei în baie...No, dacă ai de vopsit pereți poți să mă...chemi. Ha, ha...

      Ștergere
    2. Si tu pe mine. Chiar imi place. Ne-a trebuit vreo trei luni sa zugravim, ca si lucram, dar a fost faina experienta de dat cu bidinea, pensula, trafalet. Imi venisera niste idei interesante pentru pictura!
      ❤️😘

      Ștergere